Harmonizace vody aneb Jak kvalita vody ovlivňuje kvalitu našeho života

Voda – životodárná tekutina, která je nezbytnou součástí každé živé hmoty. Je obsažena ve všech tělních tekutinách, v každé živé buňce. Tvoří 70 procent našeho těla a je to právě ona, kdo zabezpečuje vše, co se uvnitř nás odehrává. Bez vody bychom nemohli dýchat, nemohli bychom se pohybovat, nemohli bychom bez ní žít. Pokrývá také více než 70 procent povrchu Země, a dává tak domov milionům organismů. Bez vody si nic nevypěstujeme, nepřepravíme velké náklady… Voda je prostě pro náš život nezbytná.

Tento vzácný zdroj je však neustále vystavován znečišťování a negativním dopadům z životního prostředí. Dopřát si vodu v té nejčistší kvalitě je proto dnes čím dál složitější. A přitom kvalita vody ovlivňuje kvalitu našeho zdraví i celkového života.

Jak získat kvalitní vodu?

I přes stále se zhoršující kvalitu vody existují efektivní způsoby, jak přiblížit strukturu a biologickou prospěšnost běžně dostupné vody na úroveň přírodní, čisté a vysoce kvalitní pramenité vody. Její energetickou hodnotu jí navrátí proces harmonizace vody, který dokáže přeměnit strukturu vody a vrátit jí přirozenou podobu, která je pak mnohem lépe využitelná buňkami našeho těla.

Dr. Masaru Emoto a ovlivňování vody myšlenkou

S myšlenkou, že je možné ovlivnit kvalitu vody pomocí vibrační energie, přišla řada vědců. K dokonalosti ji však propracoval až japonský vědec Dr. Masaru Emota, který zasvětil svůj život výzkumu vody a došel k závěrům, že energie lidských vibrací, jako jsou myšlenky, slova či hudba, dokážou ovlivnit molekulární strukturu vody.

Voda připomínající sněhové vločky

To, že je voda nosičem informací, je nezpochybnitelné, stejně jako to, že se jedná o tvárnou substanci – její fyzický tvar se snadno přizpůsobí jakémukoliv prostředí. Dr. Emoto však šel ještě dále a prováděl pokusy ovlivňování vody myšlenkou a slovem. Odebíral vzorky vody ovlivňované různými slovy či emocemi, nechal je zmrazit a následně tyto vodní krystaly zkoumal pod mikroskopem. Dle jeho výzkumů voda, která byla pozitivně ovlivňována, tvořila nádherně tvarované geometrické vzory ve své krystalové podobě, oproti tomu negativně ovlivňovaná voda vykazovala náhodně formované krystalové struktury.

vlozka pod mikroskopem 

 

Jak harmonizovat vodu doma?

Přeměnu struktury vody a její přetvoření v nádherné, pozitivně nabité krystalky připomínající sněhové vločky zvládnete i doma. Nemusíte k tomu dokonce využívat ani slova či myšlenky, plně postačí nechat ji energeticky ovlivnit harmonizátory vody. Jednoduché, rychlé a efektivní řešení představují harmonizační dřevěné podtácky pod karafy či hrnky využívající sílu posvátné geometrie a energii dřeva. Stačí postavit nádobu s tekutinou na tento dřevěný podtácek a ponechat ji zde po dobu tří minut – i tak krátká doba dokáže přeměnit obyčejnou vodu v blahodárný a harmonizující nápoj, jehož působení se následně odrazí na celkovém zdraví i naladění.

Účinky zharmonizované vody na tělo

Zharmonizovaná voda je pozitivně nabitá a předává tuto energii každé jednotlivé buňce těla. Její efekt se projeví jak na úrovni těla, tak i duše. Při pravidelném pití harmonizované vody se budete cítit méně unavení, budete mít více energie, vaše tělo i mysl budou vitálnější a zlepší se i váš spánek. Symbolicky je voda spojena s emocemi, léčením, myšlenkami a moudrostí, proto se její vliv energeticky odrazí i v těchto oblastech.